Ce spun clientii:

'"Psihoterapie pe care am urmat-o in Clinica PsiHarmony mi-a schimbat total modul in care ma privesc si ma inteleg pe mine si pe cei din jur, fiind mult mai echilibrata si multumita de viata mea. Este ca si cand as fi renascut (...)'

Mesaj psiholog:

Lector Universitar Doctor        Monica Lusiana Mihaila

          "Ai in interiorul tau un Sine Intelept ce te ghideaza.Este (...)

Despre noi

      Despre mine- Monica Lusiana Mihaila 

        Sunt ceea ce esti si tu, un om in cautarea Sinelui adanc, real si profund, cu bucurii, suferinte uneori, intrebari si raspunsuri. Stiu cat de dificila poate fi uneori regasirea a ceea ce suntem de fapt, dand jos mastile sociale pe care le purtam.

          Uneori uitam pentru ceva clipe sau luni, sau ani sau pentru totdeauna ce lucruri minunate se ascund in noi. Zambim la gandul sau la auzul ca avem tot ceea ce ne trebuie in noi. Dar, din fericire, avem si momente cand speram cu toata puterea ca ceva, cineva ne poate insoti spre noi insine. Simtim ca dincolo de toate se mai afla ceva...sinele nostru, suntem chiar noi, autentici si implinirea data de aceasta regasire nu se compara cu nimic.

          Daca esti in acest punct este posibil sa doresti ca cineva sa te insoteasca si sa iti ghideze calea.

         Sunt psihoterapeut cu multiple specializari si peste 15 ani de experienta, cu mii de cazuri asistate. Predau disciplina de Psihoterapie la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei si ii observ fineturile in fiecare zi in cadrul cabinetului alaturi de pacientii mei.  Am strans aceasta experienta in trei carti pe care le-am publicat si in numeroase articole. Organizez sau particip la congrese, sesiuni de comunicari, workshopuri in speranta ca perfectionarea continua ma va ajuta sa pot fi o calauza utila si benefica.

            Am infiintat si coordonez Clinica PsiHarmony si Asociatia ARIPPI cu toata priceperea si implicarea pe care o am, stiind ca este menirea ce mi-a fost daruita.

            Te astept sa parcurgem un drum plin de bucurii si dificultati spre Sinele Tau daca simti ca trebuie sa fii aici!

         Le multumesc pacientilor mei care mi-au oferit privilegiul si increderea de a se descoperi si deschide permitandu-mi sa patrund in cele mai ascunse unghere ale sufletului, descoperind impreuna emotii vechi si ascunse, dorinte, asteptari si vise, dezvoltandu-ma si evoluand si eu cu fiecare in parte.

       In prezent coordonez activitatea Clinicii Psiharmony si impreuna cu echipa de profesionisti selectata, implementam viziunea psihoterapeutica in cazurile pe care le asistam psihologic.

                                                                                            

          Alaturi de mine, D-na alina Agache, medic , consilier de dezvoltare personala si life coach , va asteapta sa va insoteasca pe drumul descoperirii de resurse si solutii.

    

     Despre mine- Alina Agache

          “The soul needs more space than the body” – Axel Munthe

 

“Cand voi fi mare , ma voi face doctor! Doctor de suflete!”- era raspunsul pe care il dadeam invariabil celor mari la intrebarea despre “Ce vrei sa te faci cand o sa cresti?” Si am crescut…Am urmat facultatea de medicina , in Iasi. Am invatat ce si cum despre corpul omenesc. Am profesat ca medic o perioada. Apoi mi-am continuat drumul cunoasterii , in zona in care am invatat ce si cum, tot despre oameni, dar de aceasta data, despre sufletele lor: cum gandesc, ce gandesc, cum comunica, cum isi ating sau nu visele si scopurile vietii, care sunt fricile , bucuriile…. Am invatat despre oameni si despre mine. Am frecventat numeroase cursuri, ateliere de dezvoltare personala. Am acumulat o experienta de peste 9 ani in consilierea atat individuala , cat si de grup. Pentru ceea ce am reusit pana acum, le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si mi-au permis sa le fiu ghid de suflet in demersul lor pentru a se cunoaste, a se descoperi si redescoperi in diverse situatii din viata personala si/sau profesionala. Misiunea mea Cred in cunoasterea propriului sine, in descoperirea si redescoperirea noastra ca fiinte autentice . Nu intotdeauna insa stim de unde sau cum sau cand sa incepem…De aceea , doresc sa impartasesc clientilor mei informatiile si instrumentele de care au nevoie pentru a le folosi cu incredere si success in construirea unei perspective reale in viata lor .

Despre noi#1