Ce spun clientii:

'"Psihoterapie pe care am urmat-o in Clinica PsiHarmony mi-a schimbat total modul in care ma privesc si ma inteleg pe mine si pe cei din jur, fiind mult mai echilibrata si multumita de viata mea. Este ca si cand as fi renascut (...)'

Mesaj psiholog:

Lector Universitar Doctor        Monica Lusiana Mihaila

          "Ai in interiorul tau un Sine Intelept ce te ghideaza.Este (...)

Academia Nationala de dezvoltare psihoterapeutica sinergetica si spirituala

Atelier practic DESCIFRAREA VISELOR Pentru ca suntem fascinati de lumea simbolica a visului, semnificatiilor ascunse ale inconstientului nostru, va invitam sa ne intalnim cu visele voastre intr-un atelier practic in care va voi insoti in a aintelege ce doreste visul sa va transmita. Va astept cu un vis care v-a impresionat sau vi se repeta si ii vom gasi intelesul. 29 mai, ora 17-20, cost 100 ron.

Atelier practic CALATORII EMOTIONALE CATRE SINE Dupa celebra metoda Calatoria , va invit intr-o serie de cautari relevatoare in trecutul personal si in cele mai puternice vise care sa construiasca viitorul. vor exista 5 module independente unul de celalalt in care veti fi insotiti intr-un drum de a crea propria viata asa cum o doriti.

Atelier practic SI EU CUM IMI MAI EDUC COPILUL? Deschidem o suita de sesiuni de lucru interactive in care parintii vor avea posibilitatea sa afle de la specialist cum pot lua cele mai bune decizii cu privire la educatia copilului, se vor analiza teme actuale si problemele pe care zi de zi incercam sa le gasim rezolvare.

Atelier practic PUTEREA DE VINDECARE NATURALA A CORPULUI Acum vei putea gasi explicatiile profunde ale problemelor medicale pe care le ai si vom construi impreuna planul vindecarii tale emotionale si corporale. Fiecare modul va avea ca tema o problema corporala a unui participant , analiza si gasirea cauzelor si solutiilor.

Atelier practic -UNDELE RELAXARII TALE- Va invit la o serie de 5 intalniri in care veti achizitiona un instrument minunat de relaxare si gestiune emotionala, autohipnoza.

  Derulam un amplu proiect cu implicarea comunitatii culturale si stiintifice, care cuprinde diverse activitati, cursuri, conferinte, workshopuri, publicatii care isi propun ca obiectiv constientizarea importantei evolutiei emotionale pentru cresterea calitatii vietii si promovarea actului psihoterapeutic. 

                              

  •  Conferinta ,, Emotiile care ne imbolnavesc,,, Libraria Carturesti, Palas, Iasi,iunie 2015
  • Conferinta ,, Deficitul relational de cuplu sau De ce nu apare Fat Frumos sau Ileana Cosanzeana,,, Palas, Iasi, noiembrie 2015
  •  Workshop  26-27 noiembrie 2011 "Tehnici de interventie complexe in psihoterapia si interventia          in familie. Hipnoza clinica analitica."
  • Workshop 24-25 martie 2012 "Autodezvoltare in rol partenerial de cuplu"
  • Curs-conferinta 28 mai 2012 "Logica alegerilor parteneriale" Libraria Carturesti Iasi
  • Curs-conferinta iunie 2012 "Human Design sau mostenirea emotional- spirituala" Libraria Carturesti Iasi , Palas
  • Curs-conferinta "Umbra- Partea ascunsa a personalitatii umane" Libraria Carturesti Iasi , Palas
  • Curs -conferinta "Integrarea lectiilor spirituale de viata sau vindecarea pacatelor de neam" Libraria Carturesti Iasi , Palas
  • Curs-conferinta "Introducere in dezvoltarea spirituala prin tehnica meditatiei. Intalnirea Sinelui" Libraria Carturesti Iasi , Palas