Ce spun clientii:

'"Psihoterapie pe care am urmat-o in Clinica PsiHarmony mi-a schimbat total modul in care ma privesc si ma inteleg pe mine si pe cei din jur, fiind mult mai echilibrata si multumita de viata mea. Este ca si cand as fi renascut (...)'

Mesaj psiholog:

Lector Universitar Doctor        Monica Lusiana Mihaila

          "Ai in interiorul tau un Sine Intelept ce te ghideaza.Este (...)

Psiholog

 

       Cabinetul de psihologie-psihoterapie Psiharmony este coordonator de Lector univ dr Monica Mihaila. Specializarea este Psihoterapia sinergetica si spirituala, o forma de psihoterapie ce imbina mai multe curente si scoli existente in psihoterapia contemporana, completata si nuantata de experienta practica, concreta a miilor de cazuri asistate.

Echipa este in dezvoltare, avand un nou colaborator, Doamna Dr Alina Agache, specializata in consiliere dezvoltare personala si life coaching.

De asemenea, in colaborare cu Asociatia ARIPPIM se organizeaza cursuri de perfectionare si module de autodezvoltare de grup.

In prezent derulam proiectul" Academia nationala de dezvoltare psihoterapeutica sinergetica si spirituala", un proiect dezvoltat in parteneriat cu institutii de cultuta si educatie, ce isi propune sa deschida perspective de vindecare si evolotie individuala cat mai multor persoane.

Va invitam sa cunoasteti psihologii clinicii in sectiunea "Despre noi".

Despre noi

Despre noi

     Despre mine- Monica Lusiana Mihaila         Sunt ceea ce esti si tu, un om in cautarea Sinelui adanc, real si profund, cu bucurii, suferinte uneori, intrebari si raspunsuri. Stiu cat de dificila poate fi uneori (...)

citeste mai mult

Experienta

Experienta

         Activitatea mea profesionala poate fi sintetizata in 17 ani de experienta, peste 1150 de clienti asistati psihoterapeutic, rezultate in multe cazuri dificile, sustinerea de cursuri si seminarii in cadrul Facultatii de Psihologie, (...)

citeste mai mult

Formare profesionala

Formare profesionala

Cursuri Postdoctorale Univ. de Medicina si Facrmacie Gr T Popa, Iasi Doctor in psihoterapie- Universitatea de stat din Bucuresti ,2010 Master in Psihoterapie- Universitatea AL I Cuza Iasi( Interventie Psihosociala si Psihoterapie) 2003 Licentiat Psihologie(sef (...)

citeste mai mult