Ce spun clientii:

'"Psihoterapie pe care am urmat-o in Clinica PsiHarmony mi-a schimbat total modul in care ma privesc si ma inteleg pe mine si pe cei din jur, fiind mult mai echilibrata si multumita de viata mea. Este ca si cand as fi renascut (...)'

Mesaj psiholog:

Lector Universitar Doctor        Monica Lusiana Mihaila

          "Ai in interiorul tau un Sine Intelept ce te ghideaza.Este (...)

Prezentare clinica

      Cabinetul de psihologie-psihoterapie din Iasi, Clinica Psiharmony,  este adaptat nevoilor si cerintelor de dezvoltare permanenta cu scopul imbunatatirii calitatii vietii. Suntem o clinica moderna adaptata nevoilor complexe ale omului contemporan! Clinica imbina tehnicile noi cu experienta psihoterapeutului si cu spiritualitatea profunda si autentica. Clinica este structurata astfel:

                                            

 

 

1. Clinica de Psihoterapie si Consiliere ,,Academica Psyhotherapy,,( Coordonator Lector universitar Doctor Monica Mihaila )

 

 2. Clinica de Psihologia Copilului si Adolescentului "Academica Kids&Teens"-

 

3.Clinica de Psihosomatica si Psihonutritie ,,Academica PsyBody,,( Lector univ Dr Monica Mihaila  )

 

4. Clinica de dependente "Academica Addiction"- 

 

 

5. Clinica de psihologia Performantei si Competitiei scolare, sportive si artistice "Academica Performance" ( coordonata de Lector univ Dr Monica Mihaila )

Clinica de Psihoterapie si Consiliere psihologica

Clinica de Psihoterapie si Consiliere psihologica

             Clinica Psiharmony se distinge in cadrul ofertei de psihoterapie prin calitatea superioara a actului psihoterapeutic, vasta experienta a profesionistilor nostri, printr-un ambient placut, relaxant (...)

citeste mai mult

Clinica de psihologia copilului si adolescentului

Clinica de psihologia copilului si adolescentului

             “Clinica de psihologie a copilului si adolescentului Psiharmony”   Din rol de parinte sau  adolescent /copil,  toti avem nevoie de a fi apreciati, intelesi, vazuti , auziti si ascultati, (...)

citeste mai mult

Clinica de psihosomatica si psihonutritie

Clinica de psihosomatica si psihonutritie

                          Clinica Psiharmony PsyBody propune o abordare complet noua si unica asupra a doua dimensiuni, Psihosomatica si Psihonutritia.             (...)

citeste mai mult