Ce spun clientii:

'"Psihoterapie pe care am urmat-o in Clinica PsiHarmony mi-a schimbat total modul in care ma privesc si ma inteleg pe mine si pe cei din jur, fiind mult mai echilibrata si multumita de viata mea. Este ca si cand as fi renascut (...)'

Mesaj psiholog:

Lector Universitar Doctor        Monica Lusiana Mihaila

          "Ai in interiorul tau un Sine Intelept ce te ghideaza.Este (...)

Psihosomatica si Psihonutritie

          Clinica Psiharmony PsyBody propune o abordare complet noua si unica asupra a doua dimensiuni, Psihosomatica si Psihonutritia. 

          Preocuparea de a studia legatura intre psihic si corp a determinat ca pe langa specializarile multiple in domeniul psihologiei, Lector univ dr sa adauge pregatirii sale o perfectionare in nutritie prin absolvirea unei astfel de formari stiintifice. A rezultat un domeniu absolut nou, psihonutritia. 

        Totodata, preocuparile s-au extins in a studia aspectele fiziologice ale corpului uman pentru a trece spre o psihosomatica reala si bine documentata.

         Ne adresam persoanelor cu diferite problematici fiziologice si somatice care nu reusesc in ciuda eforturilor medicale sa stabilizeze situatia clinica sau celor care nu reusesc sa gaseasca in urma investigatiilor de specialitate cauza tulburarii lor.

        Totodata, ne adresam persoanelor care doresc sa slabeasca si inteleg ca o cauza subtila si adevarata a mancatului in exces sunt emotiile si nu foamea reala. Golul emotional este umplut adeseori cu mancare  si astfel curele de slabire clasice nu reusesc sa rezolve pe termen lung problema.

 

Psihosomatica

Psihosomatica

                                       Corpul nostru traduce durerea psihicului nostru atunci cand nu avem o alta modalitate de exprimare.       (...)

citeste mai mult

Psihonutritie

Psihonutritie

      Psihonutritia este cea mai moderna si actuala abordare in echilibrarea greutatii corporale.  Necesita o pregatire complexa a specialistului care asista pacientul, atat din punct de vedere nutritional, cat si psihologic.   Lector (...)

citeste mai mult