Ce spun clientii:

'"Psihoterapie pe care am urmat-o in Clinica PsiHarmony mi-a schimbat total modul in care ma privesc si ma inteleg pe mine si pe cei din jur, fiind mult mai echilibrata si multumita de viata mea. Este ca si cand as fi renascut (...)'

Mesaj psiholog:

Lector Universitar Doctor        Monica Lusiana Mihaila

          "Ai in interiorul tau un Sine Intelept ce te ghideaza.Este (...)

Clinica de dependente

 •         De fiecare data cand auzim acest cuvant ne gandim la droguri, alcool, tutun scapand din vedere faptul ca pana la urma orice lucru poate da dependenta, intr-o mai mica sau mai mare masura: de la munca, sex, coca-cola pana la ideea de a fi o mama perfecta sau a manca sanatos.

  Dependenta poate fi aparent pozitiva sau clar disctructiva. Dar daca lucrurile sunt duse la extrema ( a manca sanatos, a fi perfect) va determina o stare de agitatie si consum de energie care tot efecte negative psihice va avea.

  In literatura de specialitate se foloseste des termenul de “adictie” care poate fi definit ca “inclinatie, patima, narav, dependent

  Dependentele pe care specialistii Clinicii Psiharmony va poate ajuta sa le rezolvati sunt:

  -         Dependenta emotionala

  -         Dependenta de tutun

  -         Dependenta de alcool si alte substante( forme usoare)

  -         Dependenta de jocuri de noroc

  -         Dependenta de a manca sanatos

  -         Dependenta de alimente

  -         Dependenta de perfectiune etc

Ce este dependenta? Tipuri de dependente si solutii psihoterapeutice

 De fiecare data cand auzim acest cuvant ne gandim la droguri, alcool, tutun scapand din vedere faptul ca pana la urma orice lucru poate da dependenta, intr-o mai mica sau mai mare masura: de la munca, sex, coca-cola pana la ideea de a fi o mama perfecta sau (...)

citeste mai mult